Een uniek beleef dagarrangement voor groepen

Ontvangst met koffie en huisgemaakt gebak

Workshop Puur koken voor het lunchbuffet

Oosterschelde rondwandeling

De dag voldaan afsluiten met een heerlijke Afternoontea

Iets te vieren of een teamuitje, tuinclub of met vriendinnen gezellig een dagje uit zijn en de pure gezonde keuken ontdekken?

Jullie zijn van harte welkom op De Thoolse Parel !   Samen koken voor de lunch met pure biologische ingrediënten ,genieten van het lekkere eten,de schitterende omgeving ontdekken in een wandeling en de dag voldaan afsluiten met een heerlijke Afternoontea!

de kruidentuin

de kruidentuin

 

De deelnemers worden ’s morgens ontvangen op onze sfeervolle locatie door natuurvoedingskok en gastvrouw Karin. Er is heerlijke biologische koffie of thee en huisgemaakt gebak. De bloemen op tafel zijn net geplukt in de tuin. Samen genieten in het ochtendzonnetje en als het koud is brandt binnen de kachel al lekker. Er volgt uitleg over het menu,  de ingrediënten, bereidingswijzen, gezondheidsaspecten en wetenswaardigheden. In de tuin plukken we de wilde en keukenkruiden en eetbare bloemen voor de gerechten.

Daarna samen aan de slag in de keuken voor het koken van het gevarieerde lunch- buffet. De recepten zijn eenvoudig te bereiden wel met een Wauw effect! Het menu is geïnspireerd op het seizoen; zoals Soep met vergeten groenten,huisgemaakte broodjes of crackers,tapenade,van Gogh salade,quiche met wilde kruiden of een frittata met asperges en verse topjes van brandnetel,heerlijke bijgerechten zoals salade. Na het koken wordt er onder het genot van een wijntje of ander drankje heerlijk en gezellig samen gegeten rondom de houten tafels of als het weer het toelaat, buiten op de sfeervolle binnenplaats.

 

Ayurvedische workshopSAM_1763

 

Dan is er tijd voor een schitterende rondwandeling die gaat over een stukje over de dijk naar Nationaal park “de Oosterschelde”. Ruik de zilte lucht en hoor het ruisen der golven. Geniet van de natuur,de luchten en het weidse uitzicht. In de verte ligt de Zeelandbrug. De wandeling gaat langs het water richting het dorp. Je ziet de molen en het haventje al. Daadwerkelijk is het 30-45 min. wandelen.

wandeling

wandeling

Teruggekomen op de Thoolse parel  is de tafel mooi gedekt voor een heerlijke Afternoontea. Verse kruidenthee, taartjes, warme speltscones met vers fruit ,room en lemon curd, bonbon… Heerlijk Kleurrijk en Homemade zo sluit je samen de dag voldaan af!

De recepten alsook 20 tips Hoe kun je in de keuken je gezondheid en vitaliteit ondersteunen?  ontvangen de deelnemers per mail zodat de gerechten thuis nog eens bereidt kunnen worden. Speciale wensen of diëten zijn natuurlijk altijd inpasbaar. Wij werken graag met producten van het seizoen en van biologische kwaliteit en gebruiken natuurlijk zoet in ons gebak en dat is heerlijk!

Prijs € 55,00 per deelnemer all-in Koffie/thee/kruidenwater/gebak/drankje bij de lunch/de kookworkshop/de lunch en de Afternoontea

Voor meer informatie  en of  boekingen bel  Karin gerust op 06 49888025 of 0166-603467