Een uniek beleef dagarrangement voor groepen

Iets te vieren met familie of vrienden of met (tuin)club, een teamuitje of met vriendinnen gezellig een dagje uit zijn? Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een unieke beleving in een intieme sfeer!

De deelnemers worden ’s morgens ontvangen op onze sfeervolle locatie door Natuurvoedingskok en gastvrouw Karin met biologische koffie,  kruidenthee en huisgemaakt gebak. De bloemen op tafel zijn net geplukt in de tuin.

Rustig aankomen op de mooie plek en genieten van het ochtendzonnetje als het koud is brandt de kachel al lekker. Er volgt uitleg over het menu, de ingrediënten  bereidingswijzen en wetenswaardigheden. In de tuin plukken en bekijken we de wilde en keukenkruiden en eetbare bloemen voor de gerechten.

Daarna samen aan de slag in de keuken voor het koken van het gevarieerde lunch- buffet. De recepten zijn voor een ieder eenvoudig te bereiden wel met een Wauw effect!

Het menu is geïnspireerd op het seizoen; zoals Dwars door de tuin Soep met huisgemaakte broodjes of crackers met tapenade, een kleurrijke van Gogh salade, quiche met (wilde) kruiden en heerlijke bijgerechten.

Na het koken wordt er onder het genot van een wijntje of ander drankje gezellig gegeten rondom de houten tafels of buiten op de sfeervolle binnenplaats.

Na de lunch is er tijd voor een schitterende rondwandeling die gaat over over de dijk naar Nationaal park “de Oosterschelde” Ruik de zilte lucht en hoor het ruisen der golven. Geniet van de luchten en het weidse uitzicht. In de verte ligt de Zeelandbrug. De wandeling gaat langs het water richting het dorp. Je ziet de molen en het haventje al. Duur van de wandeling is ongeveer 45 min. in rustig tempo.

wandeling

Teruggekomen op de Thoolse parel wacht de uitnodigende en kleurrijk gedekte tafel!  Verse soorten kruidenthee, taartjes, bonbons, warme speltscones met vers fruit, room en lemon curd.

De verrukkelijke Afternoontea is helemaal Homemade! Zo sluit je samen de dag voldaan af!

De recepten alsook waardevolle tips  Hoe kun je in de keuken je gezondheid en vitaliteit ondersteunen? ontvangen de deelnemers per mail zodat de gerechten thuis nog eens bereidt kunnen worden.

Speciale wensen of diëten zijn natuurlijk altijd inpasbaar laat het ons gerust weten!   Wij werken graag met producten van biologische kwaliteit en gebruiken natuurlijk zoet in gebak en dat is heerlijk!

Mogelijk vanaf 8 personen

Prijs all-in € 59,00  per  deelnemer Koffie/thee/gebak/de kookworkshop/de lunch, wandeling, drankjes en de Afternoontea!

Voor meer informatie en of  boekingen bel  Karin gerust op 06 49888025