Een uniek beleef arrangement voor groepen

Iets te vieren met familie of vrienden of met (tuin)club, een teamuitje of met vriendinnen gezellig een dagje uit zijn? Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een unieke beleving in een intieme sfeer!

Samen koken voor de lunch met pure biologische ingrediënten, genieten van elkaars gezelschap en het lekkere eten, de schitterende omgeving ontdekken in een Oosterschelde rondwandeling en samen de dag voldaan afsluiten met een heerlijke Afternoontea!

de kruidentuin

De deelnemers worden ’s morgens ontvangen op onze sfeervolle locatie door Natuurvoedingskok en gastvrouw Karin. Er is heerlijke biologische koffie of thee en huisgemaakt gebak. De bloemen op tafel zijn net geplukt in de tuin.

Samen genieten in het ochtendzonnetje en als het koud is brandt binnen de kachel al lekker. Er volgt uitleg over het menu, de ingrediënten  bereidingswijzen en wetenswaardigheden. In de tuin plukken we de wilde en keukenkruiden en eetbare bloemen voor de gerechten.

Daarna samen aan de slag in de keuken voor het koken van het gevarieerde lunch- buffet. De recepten zijn voor een ieder eenvoudig te bereiden wel met een Wauw effect!

Het menu is geïnspireerd op het seizoen; zoals Dwars door de tuin Soep met huisgemaakte broodjes of crackers met tapenade,een kleurrijke van Gogh salade,quiche met (wilde) kruiden en heerlijke bijgerechten.

Na het koken wordt er onder het genot van een wijntje of ander drankje gezellig samen gegeten rondom de houten tafels of als het weer het toelaat, buiten op de sfeervolle binnenplaats.

Ayurvedische workshopSAM_1763

Na de lunch is er tijd voor een schitterende rondwandeling die gaat over over de dijk naar Nationaal park “de Oosterschelde” Ruik de zilte lucht en hoor het ruisen der golven. Geniet van de natuur,de luchten en het weidse uitzicht. In de verte ligt de Zeelandbrug. De wandeling gaat langs het water richting het dorp. Je ziet de molen en het haventje al. Duur van de wandeling is ongeveer 45 min. in rustig tempo

wandeling

Teruggekomen op de Thoolse parel wacht een kleurrijke gedekte tafel met verse kruidenthee, taartjes,bonbons en warme speltscones met vers fruit room en lemon curd. De Afternoontea is Heerlijk Verrukkelijk en Homemade! Zo sluit je samen de dag voldaan af!

De recepten alsook tips Hoe kun je in de keuken je gezondheid en vitaliteit ondersteunen?  ontvangen de deelnemers per mail zodat de gerechten thuis nog eens bereidt kunnen worden. Speciale wensen of diëten zijn natuurlijk altijd inpasbaar. Wij werken graag met producten van biologische kwaliteit en gebruiken natuurlijk zoet in gebak en dat is heerlijk!

Vanaf 8 -14 personen Prijs is all-in € 55,00 per deelnemer Koffie/thee/gebak/de kookworkshop/de lunch met drankje en de Afternoontea

Voor meer informatie  en of  boekingen bel  Karin gerust op 06 49888025