Gastenboek

We stellen het zeer op prijs als u een reactie wilt achterlaten in ons gastenboek!

Zijn er vragen, opmerkingen of is er behoefte aan meer informatie over onze activiteiten? Neem gerust telefonisch contact op of per e-mail info@dethoolseparel.nl

10 Reacties

 • Karin:

  Dank voor deze mooie reactie, jullie fijne aandacht, gezelligheid en inzet! Hartelijke groet!

 • 9 dames:

  Beste Karin en Thijs,
  Into de wieren zijn we zeker Karin!
  Wat een inspirerende kookworkshop Puur vegetarisch koken met zeewier hebben we mogen beleven.
  Dank voor je enthousiasme kennis en het met passie overbrengen van het koken met puur, natuurlijke en gezonde producten.
  Wat een heerlijke recepten,waarin zeewier verwerkt werd, deels vers uit de Oosterschelde,hebben we gemaakt met elkaar in een heel ongedwongen sfeer.
  En als verrassing de oesters die jij en Thijs die ochtend uit de Oosterschelde hadden geplukt.
  Was een zeer geslaagde workshop!

 • Jan Noordijk:

  Zaterdag 24 november heb ik samen met mijn familie en vrienden, mijn 60e verjaardag gevierd bij de Thoolse Parel in Stavenisse. Allereerst ontvangen door de gastvrouw Karin met koffie en heerlijke koek. Daarna in tweetallen een zeer smakelijke, vegetarische lunch bereid onder begeleiding van Karin, waarbij ze allerlei nuttige tips en wetenswaardigheden vertelde over de ingredienten. Na een wandeling langs de Oosterschelde, werd de dag afgesloten met een uitgebreide afternoon tea, waarbij ook de eigengemaakte scones niet ontbraken.
  Beste Karin, dank voor de geweldige, leerzame, smakelijke en relaxte dag! Je bent een aanrader en we zullen zeker nog een keer terugkomen!

 • Dank jullie nogmaals voor deze bijzondere belevenis!( zeewieren en oesters zoeken en vervolgens samen bereiden)
  De wakame hangt te drogen aan de waslijn ( gekookt in zeewater)..
  de chips gaan vanavond niet meer lukken!
  Karin wat kun jij mooi koken!! Ik heb al op vele plekken ( restaurants die goed aangeschreven staan) mogen eten maar deze totaal beleving en hoe jij aan ieder gerecht jouw persoonlijke twist geeft heeft diepe indruk gemaakt!
  Bedankt daarvoor en ik kom zeker terug!!

 • Ineke Meijer:

  Je hebt officiële feestdagen
  en feestdagen, die zich min of meer onverwacht aandienen.
  Zo’n onverwacht festijn heb ik op 10 mei jl. bij Karin mogen meemaken.
  Een kruidenworkshop vanuit ‘de Thoolse Parel’.
  Vliegende storm, zegenende regen
  het maakte niet uit.
  We hebben onder professionele begeleiding mandenvol kruiden en bloemen geplukt.
  Frisgroene blaadjes, paarse en oranje bloemen, madeliefjes.
  Eenmaal terug in de boerderij hebben we onder supervisie van Karin
  een geweldige lunch bereid van onze buit.
  Vele weetjes over de heilzame werking werden over ons uitgestrooid.
  Zo veel rijker en geïnspireerd kijk ik terug op het kruidenfeest,
  een nieuw soort feestdag.

 • Lucia:

  Gisteravond vond ik de leukste avond van al m’n ‘aanschuifavonden’. Heerlijke temperatuur om buiten te kunnen zijn en nog een vuurtje in de buurt, het kon niet beter. Leuke groep mensen. De rijsttafel vond ik echt heel lekker. En een gastvrouw die zich helemaal op haar gemak voelde. Dus chapeau!

 • Jennie:

  Beste Karin,

  Vorige week hebben we genoten van een heerlijke kookworkshop! Het koken met alleen maar natuurlijke producten, de informatie die je met ons deelde en vooral de gezellige sfeer die er was heeft ons een fantastische avond bezorgd.

  Bedankt namens de bruid in spe en haar vriendinnen!

 • Wij zijn blij dat jullie zo genoten hebben van de maaltijdwandeltocht! Hartelijk dank voor uw warme reactie! Hartelijke groeten. De wandeltocht werd georganiseerd met Stichting Landschapsbeheer Zeeland. Landelijke actie:”24 uur van de Natuur” Project Lekker Landschap.Sponsor:Nationale Postcode Loterij. De grondgedachte van het project is dat mensen verbinding met het landschap gaan maken via voedsel. We maakten soep in de heksenketel en een maaltijdsalade met de geplukte wilde kruiden. De recepten staan op deze website!

 • Anita:

  Zaterdag 22 juni mijn 50ste verjaardag,met 6 vriendinnen gevierd in ‘de Thoolse Parel. Het dagarragement heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Wat een feest om naast het kokkerelen en een prachtige wandelingen en als afsluiting een afternoon tea ook nog eens zoveel interessante informatie over voeding mee te krijgen. Karin, jij en je man hebben ons een onvergetelijke dag bezorgd. Bedankt!

 • M.:

  Beste mensen,
  Onze drie oudste kinderen hebben enorm genoten van de maaltijd-wandeltocht.
  Van de natuur, de “heer des huizes” welke ze een enorme warme persoonlijkheid vonden, de “boswachter” waar ze fan van zijn geworden en o zo graag biologieles van zouden krijgen, de maaltijd en het samen zijn met de mensen die waren gekomen.
  Als moeder ben ik trots dat ze deze ervaringen weer in hun “rugzak” kunnen stoppen.
  Morgen weer ?!

Geef een reactie