• Interactief voedings en lifestyle advies 
  • Kookcursus vegetarisch bij de Bergse Actieve Senioren BAS  te Bergen op Zoom start weer in januari 2021 – Op woensdagochtend  6 -13 – 20 en 27 januari.   Inschrijven gaat via de BAS!
Interactief persoonlijk voedings en lifestyle advies met lunch

Met een persoonlijk en interactief advies kijken we samen wat nodig is om je beter te voelen en weer lekker in je vel te zitten. Kleine aanpassingen kunnen soms al een groot verschil maken!

In de Chinese Geneeskunde en in kloosterkeukens werd voeding als eerste ingezet als medicijn om een onbalans in het lichaam te herstellen en wordt weer steeds vaker gebruikt omdat deze traditionele kennis zeer werkzaam is om klachten te verlichten op te lossen of te voorkomen.  Het doel is het versterken van de spijsvertering zodat er meer evenwicht komt en zo wordt persoonlijke gezondheid immuniteit en vitaliteit ondersteund.

Ook werken we met het yin/yang kompas en de oeroude kennis uit Ayurveda en natuurlijk ook onze westerse kennis. 

Samen bespreken we welke voeding en gewoonten je kunt inzetten die klachten kunnen oplossen of verlichten. Ook maken we een deugddoende soep met wat erbij voor een heerlijke lunch!

We spreken af op locatie de Thoolse Parel voor 3 uur interactief en inspirerend advies € 87,00
D
e aanbevelingen, waardevolle tips en recepten stuur ik toe per mail. 

Reactie en ervaring na voedingsadvies van Monique;

Hoi Karin, Bedankt voor deze enorme schat aan tips, info, recepten. Zo fijn dat jij dit allemaal weet en je kennis, ook nog eens op maat, wil delen. Het leek me altijd zo ingewikkeld maar hier kan ik echt mee aan de slag. Ben ik volop al trouwens.  Voel me nu al heel veel vitaler. Gevuld en toch licht.

De positiviteit, de zin en het plezier hier mee bezig te zijn voelt heel goed. Super bedankt, fijne dag en heel veel groeten, Monique

peterselie bewerkt

De reactie van Harriëtte;

Ik geniet volop van de workshops en wil je complimenteren voor de wijze waarop je les geeft!
Heel veel ruimte en kennis en passie ervaar ik bij jou en dat werkt voor mij heel motiverend!
Dank je wel dat ik een stukje met je mee mag reizen en ik kijk uit naar de volgende!

Vegetarische kookcursus start in januari 2021 bij
Bergse Actieve Senioren Bergen op Zoom  

Begin het jaar goed gezond en gezellig !  Kom vegetarisch koken op 4 woensdagochtenden in januari.

De belangstelling voor vegetarisch koken neemt steeds meer toe. In deze kookcursus kunt u ervaren dat vegetarisch eten een feest is voor al uw zintuigen.

Docente Karin is natuurvoedingskok haar passie is puur en gezond koken met het aanbod van het seizoen Zij neemt u mee door de lekkere en gevarieerde vegetarische wereldkeuken.

Na koffie of thee en de inleiding gaan we samen koken voor een super lekkere maaltijd die energie geeft voor de rest van de dag!

Speciale aandacht wordt besteed aan de smaken zoet-zuur-zout-scherp-bitter-umami, de spijsvertering, voedingswaarde en de samenstelling van een vegetarische maaltijd. U krijgt hiervoor een handig hulpmiddel aangereikt.

Soep en verrassende graangerechten, aantrekkelijke groentebereidingen, heerlijke vleesvervangers, koken met zeewier en zalige desserten! Koken, stoven, wokken, sauteren, marineren, fermenteren …. als je vlees of vis niet centraal zet in een maaltijd ontstaat er een zee van mogelijkheden!

De workshops geven inspiratie en variatie in de dagelijkse keuken en men gaat stilstaan bij meer plantaardig en evenwichtig koken.

Docent:

Karin de Wijk – 0166-603467 – info@dethoolseparel.nl

Locatie:

Wijkcentrum:  het Hoofdkwartier te Bergen op Zoom

Tijd:

Woensdag van 10.00 tot 13.00 uur

Aantal lessen:

4

Frequentie:

wekelijks

Deelnemers:

8 tot 10

Data 2020

data 4 woensdagen   6 -13 – 20 en 27 januari 2021

Lesgeld:

leden:

niet leden: