Op deze pagina 

  • Workshop/kookles Vegetarisch en biologisch koken bij Ekoplaza te Bergen op Zoom
  • Persoonlijk voedings en lifestyle advies 
  • Kookcursus Vegetarisch bij de Bergse Actieve Senioren BAS  te Bergen op Zoom start weer in januari 2021 op woensdagmorgen  6 -13 – 20 en 27 januari.   Inschrijven gaat via de BAS!

Vegetarisch en biologisch kookworkshops bij Ekoplaza

Data 2020

Wil je gezonde en lekkere maaltijden bereiden, nieuwe producten leren kennen en kennis vergaren die een bijdrage leveren aan je gezondheid en welbevinden? Neem dan deel aan deze toegankelijke kookworkshops bij Ekoplaza te Bergen op Zoom.

De workshops geven inspiratie en variatie in de dagelijkse keuken en men gaat stilstaan bij meer plantaardig en evenwichtig koken.

Na de inleiding gaan we samen verder koken voor een super lekkere uitgebalanceerde maaltijd die goed is voor onze spijsvertering en je energie geeft voor de rest van de dag!

Daarna genieten we samen van onze heerlijke maaltijd.

Ieder deelnemer krijgt steeds de recepten met aanvullende info en tips in de mailbox:  Hoe kun je in de keuken je gezondheid en vitaliteit ondersteunen?

Begeleiding door Natuurvoedingskok Karin van Wijk

De reactie van Harriëtte van Luijken.
Ik geniet volop van de workshops en wil je complimenteren voor de wijze waarop je les geeft!
Heel veel ruimte en kennis en passie ervaar ik bij jou en dat werkt voor mij heel motiverend!
Dank je wel dat ik een stukje met je mee mag reizen en ik kijk uit naar de volgende!

Persoonlijk voeding en lifestyle advies

Met een persoonlijk advies kijken we samen wat nodig is om je beter te voelen en weer lekker in je vel te zitten.  We bespreken welke voeding en bereidingen je kunt inzetten die klachten kunnen oplossen of verlichten. Een aantal soms kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken. Je krijgt een uitgebreid holistisch advies met aanbevelingen, tips en recepten afgestemd op jou persoonlijke conditie en situatie.

In de Chinese Geneeskunde en in kloosterkeukens werd voeding als eerste ingezet als medicijn om een onbalans in het lichaam te herstellen en wordt weer steeds vaker gebruikt omdat deze traditionele kennis zeer werkzaam is om klachten te verlichten op te lossen of te voorkomen.  Het doel is het versterken van de spijsvertering zodat er meer evenwicht komt en zo wordt persoonlijke gezondheid en vitaliteit ondersteund.

We spreken af op locatie Stavenisse of bij Ekoplaza te Bergen op Zoom waar we op een rustige plek kunnen zitten.

Intake  € 50,00 

Terugkom afspraak € 35,00 

Voor vragen of het maken van een afspraak bel gerust op 06.49888025

Reactie en ervaring na voedingsadvies van Monique van den Hout;
Hoi Karin, Bedankt voor deze enorme schat aan tips, info, recepten. Zo fijn dat jij dit allemaal weet en je kennis, ook nog eens op maat, wil delen. Het leek me altijd zo ingewikkeld maar hier kan ik echt mee aan de slag. Ben ik volop al trouwens.  Voel me nu al heel veel vitaler. Gevuld en toch licht. 
De positiviteit, de zin en het plezier hier mee bezig te zijn voelt heel goed. Super bedankt, fijne dag en heel veel groeten, Monique 

peterselie bewerkt

Vegetarische kookcursus start in januari 2021 bij   Bergse Actieve Senioren  Bergen op Zoom  

Begin het jaar goed gezond en gezellig !  Kom vegetarisch koken op de woensdagochtend!

De belangstelling voor vegetarisch koken neemt steeds meer toe. In deze kookcursus kunt u ervaren dat vegetarisch eten een feest is voor al uw zintuigen.

Docente Karin is natuurvoedingskok haar passie is puur en gezond koken met het aanbod van het seizoen

Zij neemt u mee door de lekkere en gevarieerde vegetarische wereldkeuken.

Na koffie of thee en de inleiding gaan we samen koken voor een super lekkere vegetarische maaltijd die energie geeft voor de rest van de dag!

Speciale aandacht wordt besteed aan de smaken zoet-zuur-zout-scherp-bitter-umami, de spijsvertering, voedingswaarde en de samenstelling van een vegetarische maaltijd. U krijgt hiervoor een handig hulpmiddel aangereikt.

Soep en verrassende graangerechten, aantrekkelijke groentebereidingen, heerlijke vleesvervangers,koken met zeewier en dessert. Koken,stoven, wokken, sauteren, marineren, fermenteren …. als je vlees of vis niet centraal zet in een maaltijd ontstaat er een zee van mogelijkheden!

De workshops geven inspiratie en variatie in de dagelijkse keuken en men gaat stilstaan bij meer plantaardig en evenwichtig koken.

Docent:

Karin de Wijk – 0166-603467 – info@dethoolseparel.nl

Locatie:

Wijkcentrum:  het Hoofdkwartier te Bergen op Zoom

Tijd:

Woensdag van 10.00 tot 13.00 uur

Aantal lessen:

4

Frequentie:

wekelijks

Deelnemers:

8 tot 10

Data 2020

data 4 woensdagen   6 -13 – 20 en 27 januari 2021

Lesgeld:

leden:

niet leden: