Op deze pagina 

  • Interactief voedings en lifestyle advies 

  • Kookcursus vegetarisch bij de Bergse Actieve Senioren BAS  te Bergen op Zoom start weer in januari 2021 – 4 woensdagmorgens  6 -13 – 20 en 27 januari.   Inschrijven gaat via de BAS!

  • Kooklessen bij Ekoplaza Bergen op Zoom

Interactief persoonlijk voedings en lifestyle advies:

Met een persoonlijk en interactief advies kijken we samen wat nodig is om je beter te voelen en weer lekker in je vel te zitten. Kleine aanpassingen kunnen soms al een groot verschil maken!

In de Chinese Geneeskunde en in kloosterkeukens werd voeding als eerste ingezet als medicijn om een onbalans in het lichaam te herstellen en wordt weer steeds vaker gebruikt omdat deze traditionele kennis zeer werkzaam is om klachten te verlichten op te lossen of te voorkomen.  Het doel is het versterken van de spijsvertering zodat er meer evenwicht komt en zo wordt persoonlijke gezondheid en vitaliteit ondersteund.

Ook werk ik met het yin/yang kompas, geef tips vanuit Ayurveda en gebruik natuurlijk ook onze westerse kennis. 

Tijdens het consult bespreken we welke voeding je kunt inzetten die klachten kunnen oplossen of verlichten. Ook gaan we aan de slag in de keuken zodat je wat bereidingen en producten kunt proeven en ervaren.

Je krijgt het uitgebreid holistisch advies met de aanbevelingen, waardevolle tips en recepten afgestemd op jou persoonlijke conditie en situatie in je mailbox.

Ik vraag vooraf de afspraak 3-5 dagen op te schrijven alles wat je eet en drinkt en op welke tijdstippen.      

We spreken af op de Thoolse Parel voor 3 uur Interactief en inspirerend advies € 87,00

Twijfel je nog? Het is nu echt de tijd! Ik inspireer  je graag om zelf zorg te dragen voor je gezondheid, welbevinden en tevens immuniteit.

Voor vragen of het maken van een afspraak bel mij Karin op 06.49888025

Reactie en ervaring na voedingsadvies van Monique van den Hout;
Hoi Karin, Bedankt voor deze enorme schat aan tips, info, recepten. Zo fijn dat jij dit allemaal weet en je kennis, ook nog eens op maat, wil delen. Het leek me altijd zo ingewikkeld maar hier kan ik echt mee aan de slag. Ben ik volop al trouwens.  Voel me nu al heel veel vitaler. Gevuld en toch licht. 
De positiviteit, de zin en het plezier hier mee bezig te zijn voelt heel goed. Super bedankt, fijne dag en heel veel groeten, Monique 

peterselie bewerkt

Vegetarisch en biologisch kookworkshops bij Ekoplaza

Wil je gezonde en lekkere maaltijden bereiden, nieuwe producten leren kennen en kennis vergaren die een bijdrage leveren aan je gezondheid en welbevinden? Neem dan deel aan deze toegankelijke kookworkshops bij Ekoplaza te Bergen op Zoom.
De workshops geven inspiratie en variatie in de dagelijkse keuken en men gaat stilstaan bij meer plantaardig en evenwichtig koken.
Na de inleiding gaan we samen verder koken voor een super lekkere uitgebalanceerde maaltijd die goed is voor onze spijsvertering en je energie geeft voor de rest van de dag!
Daarna genieten we samen van onze heerlijke maaltijd.
Ieder deelnemer krijgt steeds de recepten met aanvullende info en tips in de mailbox:  Hoe kun je in de keuken je gezondheid en vitaliteit ondersteunen?
Begeleiding door Natuurvoedingskok Karin van Wijk
De reactie van Harriëtte van Luijken.
Ik geniet volop van de workshops en wil je complimenteren voor de wijze waarop je les geeft!
Heel veel ruimte en kennis en passie ervaar ik bij jou en dat werkt voor mij heel motiverend!
Dank je wel dat ik een stukje met je mee mag reizen en ik kijk uit naar de volgende!

Vegetarische kookcursus start in januari 2021 bij   Bergse Actieve Senioren  Bergen op Zoom  

Begin het jaar goed gezond en gezellig !  Kom vegetarisch koken op 4 woensdagochtenden in januari.

De belangstelling voor vegetarisch koken neemt steeds meer toe. In deze kookcursus kunt u ervaren dat vegetarisch eten een feest is voor al uw zintuigen.

Docente Karin is natuurvoedingskok haar passie is puur en gezond koken met het aanbod van het seizoen Zij neemt u mee door de lekkere en gevarieerde vegetarische wereldkeuken.

Na koffie of thee en de inleiding gaan we samen koken voor een super lekkere maaltijd die energie geeft voor de rest van de dag!

Speciale aandacht wordt besteed aan de smaken zoet-zuur-zout-scherp-bitter-umami, de spijsvertering, voedingswaarde en de samenstelling van een vegetarische maaltijd. U krijgt hiervoor een handig hulpmiddel aangereikt.

Soep en verrassende graangerechten, aantrekkelijke groentebereidingen, heerlijke vleesvervangers,koken met zeewier en zalige desserten! Koken,stoven, wokken, sauteren, marineren, fermenteren …. als je vlees of vis niet centraal zet in een maaltijd ontstaat er een zee van mogelijkheden!

De workshops geven inspiratie en variatie in de dagelijkse keuken en men gaat stilstaan bij meer plantaardig en evenwichtig koken.

Docent:

Karin de Wijk – 0166-603467 – info@dethoolseparel.nl

Locatie:

Wijkcentrum:  het Hoofdkwartier te Bergen op Zoom

Tijd:

Woensdag van 10.00 tot 13.00 uur

Aantal lessen:

4

Frequentie:

wekelijks

Deelnemers:

8 tot 10

Data 2020

data 4 woensdagen   6 -13 – 20 en 27 januari 2021

Lesgeld:

leden:

niet leden: