Workshop Puur koken 

De pure, duurzame en biologische keuken is in de loop der jaren steeds populairder geworden. Voor het bereiden van de gerechten laten we ons inspireren door authentieke en traditionele bereidingswijzen, de 5 elementenkeuken en de smaken zuur zout zoet bitter scherp en umami. Natuurlijk volgen we de seizoenen met verse groentjes de (wilde) kruiden en bloemen uit de tuin.

We willen je  laten ervaren en inspireren!

In onze kookworkshops maak je samen een pure geraffineerde kleurrijke en gevarieerde maaltijd gepresenteerd in buffetvorm die je het water in de mond doet lopen!

Voor groepen geschikt als team-uitje of teambuilding ,voor  familie of vrienden,(vrijgezellen)feest…Samen koken en genieten van het eten is fijne manier om samen te zijn.

De recepten zijn voor een ieder eenvoudig te bereiden. Wel met een Wauw effect zodat ze uitnodigen thuis nog eens te maken!

 

 

Wat kun je verwachten?   Bij ontvangst en welkom op de Thoolse Parel is er een lekker drankje en een huisgemaakt hapje. Na de introductie en enthousiaste uitleg door Karin verzamelen we verse kruiderij en eetbare bloemen in de tuin voor onze recepten. Daarna aan de slag voor het bereiden van het menu.

 

buffet mooi!van Gogh salade

Na het koken samen genieten onder het genot van een wijntje of een ander drankje van de heerlijke maaltijd binnen aan de houten tafels of als het weer het toelaat, buiten op de sfeervolle binnenplaats.

 

SAM_1763

 

Voor groepen vanaf  8 personen tot 14 personen.

Een workshop duurt ongeveer 4 uur en een 1/2 uur.  De recepten en 20 tips Hoe kun je in de keuken je gezondheid en vitaliteit ondersteunen? ontvangen de deelnemers nadien per mail.

Kookworkshop Puur Vegetarisch of veganistisch met zeewier gerecht € 47,50  p.p.   

Kookworkshop met biologisch vlees en/of vis € 52,50 p.p.

Japanse gerechten met sushi workshop € 52,50 p.p.

Ayurvedisch buffet India €47,50 p.p.

voor bedrijven is het tarief exclusief de 9% btw

Voor speciale wensen op verzoek kan een toeslag worden berekend.

De workshop is inclusief welkomstdrankje en hapje en twee drankjes. Gezuiverd water staat onbeperkt op tafel. We sluiten de workshop af met een kopje biologische koffie of thee.

Dieetwensen kunnen prima ingepast worden, laat het gerust en wel even weten!

Puur-biologische sap  per fles € 7,50    (Biologisch) bier per flesje € 1,75

Biologische wijn rood-wit € 15,00  per fles

 paadje naar de thoolse parel