Workshops Puur koken 

De pure, duurzame en biologische keuken is in de loop der jaren steeds meer in de belangstelling gekomen. Voor het bereiden van de gerechten laten we ons inspireren door authentieke en traditionele bereidingswijzen wereldse gerechten en de 5elementenkeuken.  Natuurlijk volgen we de seizoenen met veel verse groentjes en de (wilde) kruiden en bloemen uit de tuin.

We willen je  laten ervaren en inspireren!

In onze kookworkshops maak je samen een pure geraffineerde kleurrijke en gevarieerde maaltijd gepresenteerd in buffetvorm die je het water in de mond doet lopen!

Voor groepen geschikt als team-uitje of teambuilding ,voor  familie of vrienden,(vrijgezellen)feest…Samen koken en genieten van het eten is fijne manier om samen te zijn.

De recepten zijn voor een ieder eenvoudig te bereiden. Wel met een Wauw effect zodat ze uitnodigen thuis nog eens te maken!

Wat kun je verwachten?  Bij ontvangst en welkom op de Thoolse Parel is er een lekker drankje en een huisgemaakt hapje. Na de inleiding en enthousiaste uitleg door Karin verzamelen we verse (wilde)kruiden en eetbare bloemen in de tuin voor onze recepten. Daarna aan de slag in de keuken voor het bereiden van het menu.

buffet mooi!

Na het koken samen genieten onder het genot van een wijntje of een ander drankje van de heerlijke maaltijd binnen aan de houten tafels of als het weer het toelaat, buiten op de sfeervolle binnenplaats.

Voor groepen vanaf  8 personen tot 14 personen.

Aanvangstijd in overleg een workshop duurt ongeveer 4 uur en een 1/2 uur. De recepten en 20 tips Hoe kun je in de keuken je gezondheid en vitaliteit ondersteunen? ontvangen de deelnemers nadien per mail.

Kookworkshop Vegetarisch of veganistisch € 49,50  p.p.  is een gevarieerde, heerlijke en kleurrijke maaltijd, een feestelijk frituur en een heerlijk zeewier gerecht hoort erbij en de schaal gaat altijd helemaal op-;
Een gerecht met biologisch kip of vis erbij meerprijs € 5 p.p.
Oesters erbij? Vers door ons geraapt meerprijs € 5 p.p.
Japanse Sushi workshop € 55,00 p.p.
Ayurvedisch buffet India  € 55,00 p.p.

voor bedrijven is het tarief exclusief de 9% btw

Voor speciale wensen op verzoek kan een toeslag worden berekend.

De workshop is inclusief welkomstdrankje en hapje en twee drankjes. We sluiten de workshop af met een kopje biologische koffie of thee.

Zijn er dieetwensen deze kunnen prima ingepast worden, laat het ons wel even weten!

Puur-biologische sap  per fles € 7,50    (Biologisch) bier per flesje € 1,75

Biologische wijn rood-wit € 15,00  per fles

 paadje naar de thoolse parel