Workshops Puur koken 

De pure, duurzame en biologische keuken is in de loop der jaren steeds meer in de belangstelling gekomen. Voor het bereiden van de gerechten laten we ons inspireren door authentieke en traditionele bereidingswijzen, wereldse gerechten en de 5-elementenkeuken.  Natuurlijk volgen we de seizoenen met veel verse groenen, wilde- en keukenkruiden en bloemen uit de tuin.

We willen je laten beleven en inspireren!

Voor groepen geschikt als team-uitje, voor familie of vrienden,een feestelijke gelegenheid. Samen koken en genieten van het eten is fijne manier om samen te zijn.

In onze kookworkshops maak je samen een pure geraffineerde kleurrijke en gevarieerde maaltijd gepresenteerd in buffetvorm die je het water in de mond doet lopen!

De recepten zijn voor een ieder eenvoudig te bereiden. Wel met een Wauw effect zodat ze uitnodigen thuis nog eens te maken!

Wat kun je verwachten?  Bij ontvangst en welkom op de Thoolse Parel is er een lekker drankje en een huisgemaakt hapje. Na de introductie door Karin bekijken en verzamelen we verse kruiden en eetbare bloemen in de tuin voor onze recepten. Daarna aan de slag in de keuken voor het bereiden van het menu.

Na het koken is het samen genieten van de heerlijke maaltijd. Binnen aan de houten tafels of  buiten op de sfeervolle binnenplaats.

Voor groepen vanaf  8 personen tot 14 personen.

Dag en tijd in overleg een workshop duurt ongeveer 4 uur en een 1/2 uur.

De recepten en waardevolle tips: Hoe kun je in de keuken je gezondheid en vitaliteit ondersteunen? ontvangen de deelnemers nadien per mail.

Kookworkshop Vegetarisch of veganistisch,vlees of vis naar keuze of oesters erbij?

€ 55,00  p.p.  vanaf 8 personen  

De workshop is inclusief welkomstdrankje, hapje en twee drankjes. We sluiten af met een kopje biologische koffie of thee.

Zijn er dieetwensen deze kunnen prima ingepast worden, laat het ons wel even weten.

 paadje naar de thoolse parel