Workshop Puur koken 

De pure, duurzame en biologische keuken is in de loop der jaren steeds meer in de belangstelling gekomen. Voor het bereiden van de gerechten laten we ons inspireren door authentieke en traditionele bereidingswijzen, wereldse gerechten en de 5-elementenkeuken.  Natuurlijk volgen we de seizoenen met veel verse groenten, wilde- en keukenkruiden en bloemen uit de tuin. Ook een lekker gerecht met zeewier schittert graag op het buffet!

We willen je laten beleven en inspireren!

Voor groepen geschikt als team-uitje, met familie, vrienden of een feestelijke gelegenheid. Samen koken en genieten van het eten is fijne manier om samen te zijn.

In onze kookworkshops maak je samen een pure geraffineerde kleurrijke en gevarieerde maaltijd gepresenteerd in buffetvorm die je het water in de mond doet lopen!

De recepten zijn voor een ieder eenvoudig te bereiden. Wel met een Wauw effect zodat ze uitnodigen thuis nog eens te maken!

Wat kun je verwachten?  Bij ontvangst en welkom op de Thoolse Parel is er een lekker drankje met een gezonde snack.  Na de introductie door Karin verzamelen we verse kruiden en eetbare bloemen in de tuin voor onze recepten. Daarna aan de slag in de keuken voor het bereiden van het menu.

Na het koken samen genieten van de heerlijke maaltijd onder het genot van een drankje.  Binnen aan de houten tafels of  buiten op de sfeervolle binnenplaats.

Voor groepen vanaf  8 personen tot 14 personen.

De recepten en waardevolle tips: Hoe kun je in de keuken je gezondheid en vitaliteit ondersteunen? ontvangen de deelnemers nadien per mail.

Kookworkshop geheel vegetarisch of veganistisch naar keuze een vlees of vis gerecht of oesters erbij.

€ 57,50  p.p.  vanaf 8 personen duur van de workshop +_ 4 en een 1/2 uur 

De workshop is inclusief welkomstdrankje met gezonde snack en een drankje bij de maaltijd. We sluiten de workshop af met een kopje biologische koffie of thee.

Zijn er dieetwensen deze kunnen prima ingepast worden, laat het ons wel even weten!

 paadje naar de thoolse parel