Karin KooKt ! 

Karin kookt voor gezelschappen op reservering. Kok op locatie voor groepen en organiseert aanschuifmaaltijden met een thema voor een unieke beleving! De data hiervoor worden vermeld op deze pagina en in de agenda

Voor gezelschappen verzorgen we lunch, diner of high tea op reservering. Neem contact op om wensen te bespreken.

 

Graag deel ik mijn enthousiasme en liefde voor het Puur ambachtelijk en duurzaam koken. Ik kook zoveel mogelijk met de seizoenen mee en gebruik graag  biologische ingrediënten zoals heel veel groenten,granen,zaden en noten,zeewieren,peulvruchten, kaas …De groentjes en verse (wilde) kruiden komen van uit onze tuin, de bio winkel en tuinders uit de buurt.   De verse en eerlijke producten zijn een grote inspiratiebron om steeds mooie combinaties te maken van kleuren, geuren en smaken!

polentapizzavan Gogh saladetaart schilderij

 

 

SAM_1763

 Toch hoef je de tempel niet te bezoeken voor spiritualiteit. De eetkamer is de best bezochte tempel ter wereld. De stilte in je hart wordt de stilte in het eten en alle schoonheid en goedheid vloeit van de keuken naar de eetkamer, van jezelf naar je vrienden, familie en gasten. Dat is het wonder van de gemeenschappelijke maaltijd. Daarom bidden mensen voor het eten, uit dankbaarheid voor dit wonder.

En de kok, hij kookt zichzelf !