Karin KooKt ! 

Karin kookt voor gezelschappen op reservering, Kok op locatie voor groepen en organiseert aanschuifmaaltijden met een thema voor een unieke beleving! De data hiervoor worden vermeld op deze pagina en in de agenda

Voor gezelschappen verzorgen we lunch, diner of high tea op reservering. Neem contact op om wensen te bespreken.

 

Graag deel ik mijn enthousiasme en liefde voor het Puur ambachtelijk en duurzaam koken. Ik kook met de seizoenen mee en gebruik zoveel mogelijk biologische ingrediënten. De groentjes en verse (wilde) kruiden komen van uit onze tuin, Ekoplaza en bio-tuinders uit de buurt.   De verse en eerlijke producten zijn een grote inspiratiebron om steeds mooie combinaties te maken van kleuren, geuren en smaken!

boontjes uit de tuinvan Gogh salade

Heb je zin om  te komen eten ?  Schuif dan gezellig aan !

Je gaat genieten van een heerlijk vegetarisch menu: Amuse, soep met ambachtelijk brood, het hoofdgerecht wordt geserveerd in buffetvorm en een heerlijk dessert!

Gasten dineren  op onze gezellige binnenplaats in Franse sferen of in de boerderijkeuken.  Heerlijk is het om na te genieten bij het vuur van de buitenkachel.

Voor wie wil schenken we een heerlijk glas biologische wijn, sapje of bier. Water en thee staan onbeperkt op tafel.

SAM_1763

 

We serveren uit om 18.30 u    Inloop  kan vanaf 18.00 u wij serveren dan een lekkere amuse. Kom je wat later laat het dan even weten. (als je bepaalde dingen niet eet vanwege dieet , allergie o.i.d. laat het ons gerust weten!)

Zin om te komen eten stuur dan een mail  naar  info@dethoolseparel.nl  of geef je op per telefoon. Graag  met vermelding van je naam en telefoonnummer.

Je bent van Harte Welkom!

 

Toch hoef je de tempel niet te bezoeken voor spiritualiteit. De eetkamer is de best bezochte tempel ter wereld. De stilte in je hart wordt de stilte in het eten en alle schoonheid en goedheid vloeit van de keuken naar de eetkamer, van jezelf naar je vrienden, familie en gasten. Dat is het wonder van de gemeenschappelijke maaltijd. Daarom bidden mensen voor het eten, uit dankbaarheid voor dit wonder.

En de kok, hij kookt zichzelf !

 

 

 

Samen eten op de binnenplaats

Samen eten op de binnenplaats