Logeren in Zeeland

Zeeland is prachtig! Wil je er even tussenuit en logeren op het mooie eiland Tholen, kijk dan eens naar onze logeer mogelijkheden. Je bent van harte welkom! 

Je hebt bij de Thoolse Parel beschikking over ons Natuurhuisje. We hebben een deel van de boerderij ingericht tot het sfeervol gastenverblijf  “Zeeopgang” en van alle gemakken voorzien. De accommodatie is geschikt voor 2 personen.  De prijs is € 79,00 per nacht. Incl. keuken, bad en bedlinnen. 

De indeling bestaat uit een hal, een kleedkamer, badkamer met toilet, ligbad/douche en een makkelijke trap naar de sfeervolle en ruime zit/slaapkamer met opgemaakte bedden bij aankomst. In de ruime, lichte en gezellige woonkeuken is het goed toeven en kun je heerlijke maaltijden bereiden.  Of laat je een keer verrassen door de kookkunsten van gastvrouw Karin!

“We hebben ontzettend genoten van de dagen in jullie B en B. Eigengemaakte koekjes, boeketje bloemen op tafel en jullie hartelijkheid zorgden voor warm ontvangst. En wat kun je overheerlijk koken! Zelfs het eten wat de pot schaft was culi culi 😀. Heerlijk bad, lekker bed, heerlijk eten, mooi weer en een relaxt gevoel! Top! Nogmaals super bedankt!!”

Voor meer recensies, informatie foto’s, kijk op onderstaande websites


Reserveren kan gemakkelijk via Natuurhuisje

Reserveren kan gemakkelijk via airbnb

 

Is er een wens of vraag neem dan gerust contact op!

Graag tot ziens!

Karin van Wijk en Thijs de Jong