Gastvrij genieten en Logeren op de Thoolse parel.

Tholen is prachtig! Wil je er even tussenuit en logeren op het mooie eiland Tholen, kijk dan eens naar onze logeer mogelijkheden. Je bent van harte welkom! 

Je hebt bij de Thoolse Parel beschikking over een ruim verblijf en tuin.   We hebben een deel van de boerderij ingericht tot het sfeervol gastenverblijf  “Zeeopgang” en van alle gemakken voorzien. De accommodatie is geschikt voor 2 personen.  De prijs is € 97,00 per nacht met een minimum van 3 nachten. Incl. keuken, bad en bedlinnen  Optioneel biologisch ontbijt/brunch € 14,50 p.p.  Belevingsdiner € 32,50 p.p.

Reserveren via info@dethoolseparel.nl

De indeling van het huis bestaat uit een hal, kleedkamer, badkamer met toilet, ligbad/douche Via de makkelijke trap naar de sfeervolle en ruime zit/slaapkamer met opgemaakte bedden bij aankomst. In de ruime, lichte en gezellige woonkeuken is het goed toeven.  Vanuit de loungebank heb je pracht uitzicht op de binnenplaats in Franse sferen met kastanjeboom.  In de goed uitgeruste keuken kun je heerlijke maaltijden bereiden. Of wil je een keer culinair verrast worden door de kookkunsten van gastvrouw Karin? Dan serveren we een 3 gangen Belevings diner of luxe ontbijt/brunch in het huisje!

“We hebben ontzettend genoten van de dagen in jullie B en B. Eigengemaakte koekjes, boeketje bloemen op tafel en jullie hartelijkheid zorgden voor warm ontvangst. En wat kun je overheerlijk koken! Zelfs het eten wat de pot schaft was culi culi 😀. Heerlijk bad, lekker bed, heerlijk eten, mooi weer en een relaxt gevoel! Top! Nogmaals super bedankt!!”

Voor meer recensies, informatie foto’s, kijk op onderstaande websites


Reserveren kan gemakkelijk via Natuurhuisje

Reserveren kan gemakkelijk via airbnb

 

Is er een wens of vraag neem dan gerust contact op!

Graag tot ziens!

Karin van Wijk en Thijs de Jong